Brandweerwagen crasht met paardentrailer op weg naar schoorsteenbrand





#accidentinbelgium #Zwaar_ongeval_op_de_Norbert_Neeckxlaan #ongelukinbelgie



Brandweer Lommel heeft vandaag een helse dag achter de rug. Op de Norbert Neeckxlaan in Lommel gebeurde een ongeval met een brandweerwagen. De ladderwagen van 680.000 euro botste met een wagenmet paardentrailer die uit een zijstraat kwam. De brandweerwagen ging aan het slingeren en crashte in de berm. Het andere voertuig belandde tegen de gevel van een tankstation.

De brandweermannen waren op weg naar een schoorsteenbrand. Ze liepen lichte verwondingen op. De collega’s moesten de inzittenden van de wagen bevrijden. Een brandweerman liep kwetsuren op.



Eerder gebeurde ook een ongeval op de Ringlaan die parallel loopt. Daar waren omstreeks 15.30 uur ook al een tractor en een bestelwagen met elkaar gebotst. Brandweer Lommel moest ook toen die bevrijding uitvoeren.



Watch this video :-  https://youtu.be/3D4Zvugu66E



For More Update Subscribe this channel :- https://www.youtube.com/channel/UCMe4-I8PgqWCon0OqFkR0OQ?sub_confirmation=1

Follow us on facebook :- https://www.facebook.com/AGTrendingNews/?ti=as

Follow us on Twitter :- https://twitter.com/AgTrending?s=09

Also on blog post :- https://agtrendingnews.blogspot.com/?m=1





Tags :-

n71 lommel,

n71,rampen en ongevallen,ongeval,vervoersongeval,verkeersongeval,Ringlaan,Lommel,de ruige waard,van de weg,truck crashed,car crash,fatal crash,crashes,auto,brand,spoed,emergency,amsterdam,truck crash,hulpdiensten,police,accident,antwerp airport,nederland,brandweerkazerne,met,truck accident,semi-trailer truck (vehicles parked),rescue,nieuws,fireman sam fire station,handrik-ido-ambacht,vrachtwagen brand uit a28 li 6,crashtender,transporter



PLEASE SUPPORT US

And don't forgot to SUBSCRIBE....


Post a Comment

0 Comments